a

Voditeljice delavnic

Iza Login

Mojstrica manifestacije in mama Talking Toma, je skupaj s svojim možem Samom Loginom poskrbela za daleč najuspešnejšo zgodbo Slovencev o svetovnem poslovnem uspehu. Zdaj pa v okviru družinske fundacije spet premika nove meje in manifestira nove cilje. Lahkotno. Odločno. Jasno. Še višje. Še širše. V čisto ljubezen, čisto jasnost in čisto zavest.

Gaia Asta

Astrologinja in zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni na delavnici Objem Ljubezni, vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske icarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Tadeja Borštnar

Mojstrica komunikacije s svetimi bitji morja, kiti in delfini.  Med dvo-letnim bivanjem na Havajih  se je  v njej prebudila zelo posebna povezava z njimi . Ona nas bo vodila med njih in nam priskrbela varen prostor za srečanje z njimi. Hkrati pa je tudi že 25 let organizator potovanj in bo poskrbela, da bo tudi tehnična izvedba potovanja brezhibna. 
a

Manifestacija ljubezni v življenje

Namen potovanja na Havaje je enost, ki jo dosežemo v sebi. Ta občutek enosti dosežemo z izkustvenimi aktivnostmi: Manifestacija, Plavanje z delfini in Objem ljubezni, ki se bodo medsebojno prepletale ves čas bivanja na Havajih. Pridobljene občutke boste znali ohranjati in krepiti tudi v vsakdanjem življenju.

Najmočnejše energijske točke

Večplastno delavnico bomo izvedli na največjem in najmanj obljudenem havajskem Velikem otoku (Big Island), kjer so najmočnejše energijske točke planeta, kjer se kopno še vedno rojeva in prebuja življenjsko silo.

Vodje delavnic

Delavnico bomo vodile: mojstrica manifestacije – Iza Login, mojstrica spoznavne astrologije – Gaia Asta, mojstrica komunikacije s svetimi bitji morja, kiti in delfini – Tadeja Borštnar.

Energija otoka

Sama energija otoka nam bo v veliko podporo – vsaj trikrat bomo plavali z delfini ali kiti, ki živijo v divjini.

Najlepše atrakcije

Obiskali bomo najlepše naravne atrakcije otoka in glavne aktivnosti delavnice izpeljali na energijsko najmočnejših točkah.

Kahuno Ikaika

Obiskali bomo tudi enega najpomembnejših in pristnih Havajskega kahun Po’okela Kahuna Lapaau Ikaika Dombriguesl, ki nas bo tudi spremljal na sam vrh Mauna Kea-e (4000 m visokega spečega vulkana), kjer bomo izvedli veliko manifestacijo.

Bogatejši za spoznanja

Zagotavljamo vam, da boste iz Havajev odšli bogatejši za spoznanja in izkušnje, ki jih boste dobili v prečudovitem naravnem okolju.

Prenos v življenje

Spoznanja in izkušnje boste doma lahkotno prenašali v svoje vsakodenvno življenje. Še lažje pa če se delavnice udeležite oba s partnerjem.

Vabljeni

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite na nepozabnem potovanju.

a

Urnik potovanja in delavnice:

14.2.2019, četrtek
POLET NA BIG ISLAND IN NAMESTITEV

Odhod letala iz Ljubljane v jutranjih urah. Polet preko Pariza do Seattla. Po 3 urnem postanku, nadaljevanje poleta direktno v Kono. Na Big Island bomo prileteli v večernih urah. Sledi namestitev v Royal Kona hotelu, ki se nahaja v središču mesteca Kone. Hotel stoji tukaj že vrsto let na najboljši poziciji ob morju. V neposredni bližini se nahajajo restavracije in lokali, kjer bomo ob večerih zbirali med široko paleto možnosti za prehrano, nakupe in zabavo.

PRIJAVA

15.2.2019, petek
KOPANJE IN PLACE OF REFUGE

Po zajtrku se bomo zapeljali do enega izmed zalivov, kamor zjutraj večkrat priplavajo delfini. Plaža je peščena, vulkanskega izvora s čudovitim podmorskim svetom koral in pisanih ribic ter želv…. Za tiste, ki niste vešči potapljanja se tukaj nahaja čudovita priložnost, da se navadite na masko in plavuti, saj je zaliv miren in voda ni globoka. Mogoče nas s svojo prisotnostjo počastijo tudi že delfini. Po havajskih običajih se vsak predstavi z imenom in priimkom pacifiškemu oceanu, preden  prvič stopi vanj. In zaprosi za dovoljenje. Kot bi stopili v hišo novih prijateljev.

Ob 12h se bomo prestavili na 15 minut oddaljeni »Place of Refuge«, muzej na prostem, nekdanja vasica Havajcev. Nosi energijo sočutja ter posebno zgodbo, ki vam bo razkrita na kraju samem. Nahaja se tik ob morju, obdan s palmami in črno lavo ter večimi svetišči.

Od 12. – 16. ure bosta imeli Iza in Gaia čas za prva individualna srečanja. Poskrbeli bomo, da boste tekom tedna vsi prišli na vrsto.

Ostali se boste lahko sprehodili po tem svetem kraju in si izbrali svoj kraj za počitek. Na poti do Kone se bomo ustavili na zgodnji večerji. Sledi vrnitev v hotel in nočitev.

PRIJAVA

16.2. 2019, sobota
PLAVANJE Z DELFINI in MANIFESTACIJA 1.DEL

Pred nami je zares poseben dan. Dan, ko bomo zaplavali z delfini in se srečali s kiti. Ob 07.00 se zapeljemo do pristanišča in se s čolnom zapeljemo vzdolž obale, kamor vsako jutro pridejo delfini. V teh krajih ljudje plavajo z delfini že več kot 35 let in delfini so ljudi navajeni. Na čolnu nam bodo postregli tako s hrano kot s pijačo – z zajtrkom in kosilom.

Sam izlet na čolnu traja od 8. do 12. ure.

Nato se sprehodimo do bližnjega zaliva, kjer večkrat počivajo želve.  Zaliv je miren in neobljuden in je čudovit prostor, kjer nam bo Iza predala svoje znanje o manifestaciji. Sledi vrnitev v hotel. Večerja po vaši izbiri v mestu ter nočitev.

PRIJAVA

17.2.2019, nedelja
HOOKENA IN KONA STREET MARKET

Nedelja – dan, da se malo upočasnimo. Zjutraj se zapeljemo do čudovitega zaliva Hookena – z namero, da se tam spet srečamo z delfini. Ko se srečamo z delfini drugič ali tretjič, se sprostimo in smo bolj umirjeni. Delfini nas tudi že poznajo … že vedo kdo smo… A vsako plavanje, srečanje z njimi je posebno, drugačno, edinstveno. Prepustimo se .. in pustimo, da nam dan prinese novo, nepozabno doživetje..

Ko se naužijemo sonca, morja in delfinov, se vrnemo v hotel.

Popoldne tega dne pa je namenjeno obisku znamenitega Kona Street marketu, ki se odvija vsako tretjo nedeljo v mesecu. Domačini prodajajo ene od boljših kav na svetu – Kona coffee, do domače pečenega kruha in peciva, verižic iz školjk, pisanih majic, masaže, branja iz tarot kart, nakupa kristalov do svežega obroka.. In vse to ob živi glasbi…

Vsekakor zabavno popoldne in krasna možnost za nakup spominkov.

Med 14. in 18. uro bosta Iza in Gaia ponovno na razpolago za individualna srečanja.  Ob 18. uri pa se bomo zbrali, za skupinsko meditacijo s petjem svetih pesmi, Icarosov in zdravilno flavto, ki nas bo pripravila na dogajanja v naslednjih dneh. Sledi nočitev v hotelu.

PRIJAVA

18.2.2019, ponedeljek
PLAVANJE Z DELFINI in MANIFESTACIJA
2. DEL

Tukaj pa je že naše drugo plavanje z delfini, kiti in čolni. Večkrat, ko imate možnost plavati s temi čudovitimi bitji, bolj se v vas naseli radost, veselje.. Hkrati se odpravljajo blokade, ki jih držimo v sebi, da naredimo korak v novo smer, ki nam odpira nove možnosti na naši življenjski poti. Včasih odide tudi fizična bolečina. Plavanje z delfini in kiti nas čisti in krepi. Zato izkoristimo to možnost, da smo z njimi v njihovem naravnem okolju kar čim večkrat.

Po plavanju sledi 2. del delavnice manifestacije na istem prostoru.

Vrnitev v hotel. Večerja v mestu.  Nočitev.

PRIJAVA

19.2. 2019, torek
SOUTH POINT, BLACK SAND BEACH, VULCANO PARK, OBRED OBJEM LJUBEZNI

Zajtrk – smoothie na poti :  South Kona Fruit Stand

Po zajtrku se bomo odpravili do najjužnejše točke otoka – South Point. Na poti bomo obiskali plantažo kakava in kave, kjer bomo poizkusili domačo čokolado in najokusnejše makadamija oreščke katere ste kdaj koli okusili.

Sledi obisk atraktivne črne plaže – Black sand beach, katero obdajajo čarobna vilinska drevesa.

Po kopanju se bomo odpravili na ogled vulkanskih kraterjev v »Vulcano Park«. Kosili bomo v Vulcano House, s pogledom na vulkan.

Popoldan se bomo nastanili v bližini kraterjev, kjer bomo izvedli Obred Objem ljubezni. Tam bomo tudi prespali.

PRIJAVA

20.2.2019, sreda
KAHUNA IKA IKA, AKAKA FALLS, MAUNA KEA, VELIKA MANIFESTACIJA

Po zajtrku se bomo srečali s Kahuno, ki nam bo povedal nekaj o njegovem pogledu na svet in našo vlogo v njem. Sledi kosilo in ogled Akaka Falls sredi čudovitega deževnega gozda.

Nato pa se bomo zapeljali po sredini otoka, med obema vulkanoma, ki sta visoka nad 4000 mnm in se kot  varuha dvigujeta visoko nad ostalim ozemljem otoka. Na  Mauna Keo se bomo zapeljali z avtomobili. Nato pa se peš povzpeli še 10 minut prav na sam vrh in tu, na najbolj svetem in najmočnejšem kraju Havajev izvedli našo veliko manifestacijo.

Obred bomo zaključili ob sončnem zahodu ter se počasi vrnili proti Koni.

Nočitev v hotelu.

PRIJAVA

21.2.2019, četrtek
HOOKENA IN MANINI BEACH TER ZALIV KEALAKEKUA

Ta dan se bomo še enkrat zapeljali do našega zaliva – Hookea in še zadnjič zaplavali z delifini.

Po dopoldanskem plavanju in uživanju v morju in soncu se bomo zapeljali na zdravilni kraj ob morju, kjer bosta od 13h – 17h imeli  Iza in Gaia še zadnja individualna srečanja. Ostali lahko s kanuji zaveslamo do spomenika kapitana Cooka, da drugo stran zaliva Kealakekua – kar v prevodu pomeni Pot Bogov. Sledi vrnitev h Kono in poslovilna večerja v mestu.

Nočitev v hotelu.

PRIJAVA

22.2. 2019, petek
KONA IN SLOVO OD OTOKA

Ta dan je namenjen pohajkovanju po mestecu Koni, nakupovanju spominkov in zvečer slovo od otoka.

Havajci se poslovijo z beseami : A Hui Ho. Dokler se zopet srečamo.

Polet proti domu ob 23h.

PRIJAVA

23.2.2019, sobota in 24.2.2019, nedelja

Pristanek v Los Angelesu in v zgodnjih jutranjih urah in nadaljevanje poleta proti Parizu.

Polet domov preko Pariza in pristanek v Ljubljani v popoldanskih urah.

PRIJAVA
a

Pred samim odhodom na Havaje se bomo srečali , da se med seboj spoznamo in opozorimo na posebnosti tega potovanja, vam razložili kaj potrebujete s seboj in odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

a

PLAVANJE Z DELFINI

Delfini nas postavijo v trenutek tukaj in zdaj. Dvigujejo vibracijo radosti in lahkotnosti življenja. Ko plavamo z njimi, vsaka naša celica zavibrira in zapleše, naše srce se odpre. Hawaii podpirajo srčnost, brutalno iskrenost in te srečujejo z izkušnjami ob katerih dojameš, da ni druge izbire kot da zaupaš procesu življenja, ki te vedno znova ponese točno tja, kjer je zate najbolje, da v danem trenutku si. Otočje, ki je najdlje oddaljeno od kopnega na vsem svetu, ponuja možnost izstopa iz matrice in še toliko bolj podpira naše svobodno kreiranje.

PRIJAVA

Povezuje vse kar je, in vse kar smo

Aloha je energija neskončne ljubezni, ki povezuje vse kar je, in vse kar smo. In ravno v to energijo, s katero je sam otok prežet, nas povežejo delfini. Ko zaplavamo med njimi, vse ostalo izgine. Smo popolnoma v trenutku. Včasih se začnemo pod vodo smejati. Drugič nas prevzame jok. Naše blokade se topijo. Vse dokler nismo v stanju radosti. Ljudje živijo na otoku in plavajo z delfini več kot 35 let… in vedno znova se zgodba ponovi. V nas se naseli radost, smeh, veselje do življenja… in lahkotnost bivanja. Naši izzivi dobivajo drugačno podobo. Življenje postane igra. Te vibracije se naselijo v vsako našo celico.  In za vedno smo spremenjeni.

Kiti pridejo v Havajske vode od januarja do konec marca. Od Aljaske do Havajev priplavajo tisoče kilometrov in se tu parijo in rojevajo. Ko gremo plavati z delflini s čolni imamo enkratno priložnost videti tudi kite. Kiti grbavci so naši veliki učitelji. Njihova vibracija odpira naša srca. Igrajo zelo veliko vlogo v ohranjanju harmonije oceanov in naše Zemlje. Zato je naše potovanje v februarju še toliko bolj posebno. “

Manifestacija

Besedo »manifestacija« uporabljamo v smislu zavestnega kreiranja. Na podlagi brezpogojnega zaupanja, ki ga ne rušijo zavestne in podzavestne blokade, smo sposobni kreirati kar nam poželi srce in kar je našemu umu zamisljivo. Če kreiramo iz theta stanja zavesti, je verjetnost za uspeh še večja.

Manifestiramo lahko materialne objekte, dogodke ali stanja (npr. zdravje ali veselje). Vse, kar sledi, je logična posledica. Je neizpodbiten dokaz, kako natančni in odzivni so zakoni Univerzuma. Delujejo za čisto vse enako. Ni izbrancev. Ni srečnežev. Vse skupaj je predvidljivo, kot enačba, česar logična posledica so rezultati.

Razumevanje zavestnega kreiranja

Za vse kar se nam v življenju dogaja, smo odgovorni sami. Sami kreiramo svoje občutke, dogodke in stvari, ki jih doživljamo ter občutimo. Nekaj počnemo zavestno, večinoma pa nam življenje kreira naša podzavest s pomočjo podpornih in omejujočih prepričanj, ki jih nosimo s sabo že od rojstva.

Skok v theta stanje možganskega valovanja

Naučili se bomo meditativne tehnike manifestiranja v theta stanju zavesti ter spoznali pomembne dejavnike za uspeh.

Velika manifestacija na Mauna Kea-i

Na samem vrhu 4.207m visokega spečega vulkana, se nahaja najsvetejše mesto domorodnih Havajcev, energetsko pa je to ena najmočnejših točk na svetu . Namera manifestacije je tako vsaj 10x močjnejša. Na tem mestu bomo izvedli zaključno Veliko manifestacijo.

Zavestna in podzavestna prepričanja.

Pogledali bomo teorijo omejujočih prepričanj in na individualnih srečanjih poiskali vaša zakoreninjena omejujoča prepričanja.

Jasnost v ciljihin namerah

Izurili se bomo v tem, kako si postaviti namero, ki jo želimo manifestirati ter aktivirati v uresničitev.

SPOZNAVNA ASTROLOGIJA

Gaia se bo z vsakim individualno poglobila k odkrivanju vašega resničnega jaza in življenjske naloge. Pogledali bomo, kje so vaši potenciali, talenti, kaj predstavlja to za vašo duhovno rast in pot, ter na katerih vzorcih morate delati.

Usoda ni vnaprej napisana, življenje se kreira z vsakim trenutkom in dejanjem. Spoznanja, ki jih bomo odkrili v individualnih astroloških seansah bomo uporabili na obredu Objem ljubezni, kjer bomo energije prednikov tudi zdravili. Spoznavna astrologija s svojimi orodji pomaga spreminjati vašo usodo, ker ozavešča programiranost, ki je podedovana in zapisana v temni genetiki.
Prihodnost je kakor zemljevid časa, katerega poznavanje nam omogoči, da se nanjo dobro pripravimo. Bodoče konstelacije planetov nam povedo, s čim se bomo v prihodnosti soočali, bodisi v odnosih ali na področju zdravja in vsakdanjega življenja.

a

Osebna spoznavna astrologija

Na prihodnost se lahko pripravimo, ko jo spoznamo.

Vaša rojstna karta

Gaia vam bo predstavila vašo rojstno karto, kje se gibljejo vaši planeti v natalni, progresirani in tranzitni karti.

Najboljši možen razvoj

V pogovoru boste videli, kje se odpirajo možnosti za področja, ki vas zanimajo in najboljši možen razvoj glede kariere, ljubezni, zdravja, odnosov...

Slabše postavljeni planeti

Poglobila se bo tudi v slabše postavljene planete, odkrivali boste negativno podedovane vzorce po prednikih, tudi do štiri generacije nazaj, ki jih bomo na obredu tudi zdravili.

Zdravljenje energij prednikov

Zdravljenje energij prednikov vam daje ogromen energijski potencial in pomembno zaščito, ter pomaga vašim zanamcem, da ne povzemajo negativnih družinskih vzorcev.

a

OBJEM LJUBEZNI

Obred Objem ljubezni je globoko mistično zdravljenje, prepoznanje boga, ki je v vsakomur in je brezmejen. Spoznali boste svojo pravo naravo in uvideli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja. Obred je tesno povezan z etnogenimi mojstrskimi rastlinami ali svetimi medicinami. Vodijo ga Gaia Asta, Alan Asta, mojster dela s svetimi rastlinami in Luka Lešnik, zdravitelj z duhovnimi flavtami.

PRIJAVA

Čakre

Skozi prvo, drugo in tretjo čakro poteka snovna ali materialna izmenjava energij. Druga čakra in tretje oko sta povezani, da lahko snovni svet razumemo in gledamo skozi um. Toda nič od tega nas v resnici ne izpolnjuje, če se energija ne zbere in prebudi tudi v srčnem centru, v 4. čakri, kjer poteka energija ljubezni in petem centru, kjer poteka energija ustvarjalnosti in sedmem, kjer je območne notranje tišine in harmonije s samim seboj, tedaj se lahko naš višji Jaz iz 8., monadične čakre spoji s telesom.

Duša

Naša duša je nekaj milimetrska kroglica svetlobe, z varnim sedežem v češeriki, ki leži v zadnjem delu možganov. Ta majhna energija svetlobe je naša zavest, tisto, kar v resnici smo. V resničnem življenju smo žal vse prej, kot to, naša ljubezen je pogojena z vzgojo, religioznimi vplivi, socialnim in družbenim okoljem. Vendar naša čustva so veliko globlja od tega, duša živi neodvisno življenje, v svoji globini nosimo arhaična čustva, s katerimi smo vstopili v to življenje in niso pogojena niti z okoliščinami rojstva, niti z genetiko naše družine, niti s predniki: to so izvorna čustva, zavest čiste svetlobe, brez vzorcev.

Partnerski odnos

Ta živa in resnična ljubezen šele ustvari pravi rastoči in izpolnjujoči partnerski odnos, ljubljenje postane tantra. Tedaj, ko se partnerja spoznata na dušni ravni, si zaupata stvari, ki si jih nikoli ne bi in se v globini povežeta, se presvetlita s svetlobo čiste ljubezni.

Enotnost

Na obredu Objem ljubezni, vstopite prav v to območje, v katerem morda še nikoli niste bili in je naše resnično jedro, iz te zavesti, tekom orebda zdravimo vzorce, ki smo jih pridobili ali so zapisani v genetiki, kot izkušnje prednikov. Vse to, s čisto zavestjo duše presvetlimo in osvobodimo, se preporodimo, v območje ljubezni in enosti, osvetlimo življenje z vedenjem, kdo smo, kam gremo, kaj hočemo in kaj je naš namen.

Manifestira skozi vse čakre

Obred Objem ljubezni, je čiščenje dušne energije, zdravljenje srčnega centra, da se odpre pretok čiste ljubezni. Energija se namreč manifestira skozi vse čakre in to vam omogoči celostno življenje. Kaj nam bodo vse dobrine tega sveta, če ne čutimo ljubezni.

 

a

Video

a

Cena potovanja in delavnice:

 • INFORMACIJE

 • V ceno NI vključeno :
  – gorivo,
  – hrana,
  – napitnine na čolnu ( priporočljivo skupaj za 2 izleta: 40 USD),
  – pridobitev vizuma v vstop v ZDA – se naredi elektronsko ( 14 USD ),
  – nezgodno in zdravstveno zavarovanje pri vaši izbrani zavarovalnici,
  – zavarovanje rizika odpovedi pri vaši izbrani zavarovalnici.

  Vezano na letalsko vozovnico vam lahko uredimo tudi :
  – potovanje v premium economy razredu : cena = od 1.500 EUR V tem primeru se
  cena potrdi ob vplačilu,
  – potovanje v poslovnem razredu : od 2.500 EUR V tem primeru se cena potrdi ob
  vplačilu in ni zagotovljeno, da letite na istih letih kot skupina.

 • Prijava
Celotni paket
 • €6990

  Cena potovanja

  (Cena je osnovana za najmanj 20 oseb)
 • Cena vključuje:

  – letalsko vozovnico iz Ljubljane, fiksna cena 1.160 EUR,

  – 8 nočitev v hotelu Royal Kona v centru mesteca Kona,

  – najem vozila ( 4 osebe na avto ),

  – 2 x plavanje z delfini s čolnom ( z vključenim zajtrkom in kosilom),

  – možnost plavanja z delfini z obale – s Tadejo Borštnar,

  – vsi izleti po otoku, ki so opisani v programu,

  – obisk posebnih energetsko močnih točk otoka,

  – manifestacija z Izo Login – razlaga, praktično učenje in priročnik,

  – individualno srečanje z Izo Login,

  – individualno srečanje z Gaio Asto,

  – sestava natalne karte za vsakega posameznika (Gaia Asta),

  – srečanje s Havajsko Kahuno,

  – obred objem ljubezni,

  – velika manifestacija na vrhu Mauna Kea-e,

  – srečanje vseh udeležencev pred odhodom,

  – potovanje vodi Tadeja Borštnar – ob sodelovanju z lokalnimi vodniki.

 • Prijava
 • Pogoji

 • Pogoji plačila :

  – 30 % ob prijavi,
  – 30 % do 15.11.2018,
  – 20 % do 15.12.2018,
  – 20 % do 15.01.2019.

  Pogoji odpovedi :

  – odpoved do 60 pred odhodom, 10% cene aranžmaja,
  – odpoved od 60 do 45 dni pred odhodom, 30% cene aranžmaja,
  – odpoved od 44 do 30 dni pred odhodom, 50% cene aranžmaja,
  – odpoved 29 do 15 dni pred odhodom, 80% cene aranžmaja,
  – odpoved kasneje kot 15 dni pred odhodom, 100% cene aranžmaja.

 • Prijava
a

Možnost podaljšanja potovanja

Potovanje je možno tudi podaljšati, V tem primeru vam z veseljem organiziramo namestitev,
najem avtomobila, polet s helikopterjem, plavanje z manta rayi, ogled Polinezijskih plesov ali ogled drugih otokov, Maui s čudovito pokrajino na poti do Hane, Oahu (Honolulu in Pearl harbor) ali Kauai, z dih jemajočimi Napali pečinami... Na vseh otokih že več let sodelujemo z lokalnimi vodniki in agencijami. Vsekakor vam uredimo potovanje, ki bo pisano na vašo kožo.

Organizator potovanja je registrirana turistična agencija: The Ocean of Love, Tadeja Borštnar s.p. Tadeja Borštnar je specialist za organiziranje potovanj po vsem svetu že več kot 25 let.

a

PRIJAVA NA POTOVANJE

V primeru težav ob prijavi nas prosim kontaktirajte na: info@theoceanoflove.net ali tel: 070 482 397